Nejnovější recenze ze sekce Podložky a stojany k notebookům
Super, není co dodat:-)
- podložku s ventilátorem jsem potřeboval pro syna, zatím spokojenost, doufám, že trvalá.
- zatím nic
jak už jsem psal, zatím dobré, funguje jak má
- Jednoduché a účinné
- Drží opravdu dobře
- Držáčky fungují i na děrovaných pultech
- Před prvním použitím bylo potřeba obě dvojice opatrně odpáčit tenkým šroubovákem - byly magneticky spojené k sobě a ze záhadných důvodů nešly oddělit rukama. Možná bylo na vině lepidlo z ochranných fólií na magnetech.
dávam pět hvězdiček kvůli tomu že to je použitelné.nakolik to pomůže při chlazení nemohu zhodnotit protože podložku nepoužívám z důvodu že není vhodná na můj notebook Dell Latitude 7390 2v1.Myslím si že hlučnost větráku je dost velká.Chystám se podložku upravit abych ji mohl použít ale bez větráku.Jinak koncept jednoduché montaže a demontaže větráku se mi líbí.
- Kvalitní
- Skládací
- Výškově nastavitelný
Kvalitní díky materiálu, pěkně vymyšlené skládání i s obalem. Moc se mi líbí, dá se i výškově nastavit, pohodlné na práci. Rozhodně doporučuji.
- ohebný a kroucený pletený kabel
- dobře to vypadá
- je to praktické a nepřekáží šňůra na stole
Můj pracovní stůl s touhle šňůrou dostal profesionální face.
- hezký a praktický doplněk k herní klávesnici
- ohebný pletený kabel
Skvěle doplňuje mojí herní klávesnici a stůl s tímhle kabelem vypadá hodně profesionálně.
- měkký, ohebný pletený kabel
- zlepší vzhled hrací stolu s klávesnicí
Praktický doplněk na stůl pro připojení klávesnice. Herní stůl s klávesnicí s ním lépe vypadá.
supr drží
- Zatím spokojeni
- Notebook se mi zahříval a špatně fungoval. Od té doby, co používám chladící podložku je vše v pořádku.
- Nožičky mají hodně chatrného ducha
Verk Stolek na notebook do postele bambus
Přidáno: 20. září 2023
(naposledy upraveno 20. září 2023)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
- Vzhled
- Zpracování by mohlo být lepší
Stolek je hezký, zpracování je dost hala bala, ale za ty peníze se lepší moc nedá očekávat.
- Display zobrazující otáčky a nastavení osvětlení. Je téměř nehlučný. Lehký.
Pouze USB A. Osvětlení kolem větráků není vidět, když na něj položíte notebook, tak je vlastně k ničemu.
Starlyf Table Express M23129
Přidáno: 18. září 2023
(naposledy upraveno 18. září 2023)
Zakoupeno v T.S.BOHEMIA a.s.
- Skladný
- Nastavitelná výška a sklon
- Snadná údržba - stačí utřít vlhkým hadříkem
- Špatná stabilita
Výškově nastavitelný stolek. Snadno se skládá a snadná manipulace. Používám při použití notebooku, když sedím v křesle a notebook na něm hezky sedí i při sklonu. Nožky stolku nezavazí mým nožkám.:-)
Určitě to ale není stolek, za který byste se opřeli při vstávání ze sedačky/křesla.
- působivý doplněk k herní klávesnici
- pružný pletený kabel
- dobré dílenské zpracování
Tenhle kabel je fakt působivý doplněk na psací a hrací stůl.
Malé vetracky jsou spíše pro efekt.
- pevný, stabilní, drží ve všech polohách
- Je lehký a skladný
Skladny a pevny držák notebooku
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »