Nejnovější recenze ze sekce Podložky a stojany k notebookům
- poměrně tichý větrák - asi štěstí na kus :)
- hliník na podložce
- velmi lehká
- levná
- USB konektory jsou velmi nekvalitní
- dodaný USB kabel je v podstatě na vyhození
- velmi "fórová" konstrukce podpěrky
- Nevhodná třeba do postele (spodní rám se prohýbá a hrozí že si sáhnete do vrtule
Na to postavit na stůl když pracuji na NB bohatě stačí. Nesvítí, nebliká (sláva) a je potichu i na plnej chod. Chladí dostatečně na to, aby se nerozjel "vysavač" větráků v herním notebooku při střihu videa.
Bylo nutné nahradit dodávaný USB kabel, protože měl příliš velký odpor a větrák se točil pomaleji.
Nedělám si iluze ani o trvanlivosti USB konektrorů.
Jinak je ale zpracování docela prima.
Podložka je taky velmi lehká, takže se dá semtam i přenášet spolu s NB v batohu, aniž by to bylo na váze znát
Stolek používám jako držák knihy při četbě na křesle. Dobře unese i knihu 2,5 kg. Pro knihu je dostatečně stabilní.
výše šroubu moc nedrží
Jsem velice spokojená s flexibilním stolkem pod Notebook,který lze použít jakkoliv na cokoliv,čtení,luštění a podobně dle vlastního uvážení.
Budu vracet.
Ma uplne spatne teziste, takze se prevazuje, pokud je noha trochu zvysena, neunesl ani maly laptop and tablet. Dokonce i v uplne nizke poloze se prevazi.
Opravdu nechapu, mozna je to stavene na mobil nebo opravdu mini tablet.
- vejde se i větší notebook
- nastavení polohy je zbytečně komplikované
- nohy zabírají moc místa do šířky
- Splnil očekávání
- neklouže na stole
- spolehlivě udrží i největší tablet
Určitě doporučuji
- Perfektní, máme už předešlý výrobek ale bez větráčku a tento je teda lepší
Univerzální držák na tablet FIXED Tab XL s dlouhou přísavkou na sklo nebo palubní desku pro všechny 7-13 palcové tablety FIXTAB-XL-BK
Super
- neklouže na stole
- vyšší váha a stabilita
- spokojenost
- vyhovuje
Stojan na knihy Fellowes
Pedro
Přidáno: 3. srpna 2023
Zakoupeno v Micos.cz - e-shop - Velkoobchod kancelářské a telekomunikační techniky
Jsem zkokojen.
- Nastavení rychlosti ventilátoru, nastavení barev, velký průtok vzduchu
Kontroloval jsem na stránkách výrobce ,, průtok vzduchu,, je velmi vysoký. Dva ventilátory ženou vzduch na hliníkovou podložku, která není perforovaná a tím pádem, vzduch z ventilátorů, proudí na všechny strany a chladí notebook v celé ploše, konstrukce je masivní, digitální displej k nastavení otáček, světla ,vypnutí a zapnutí, umístěn v předu, jednoduché ovládání.
Chladící deska je perfektní,notebook se už vůbec nezahřívá a mohu si ji nastavit,jak zrovna potřebuji. Notebook z desky nesjíždí,pěkně sedí - je to vynikající věcička. Lituji jen toho,že jsem ji už dávno nekoupila.
- V zásadě pevná, robustní konstrukce.
- Kvalitní pogumované dotykové plochy - neujíždí na hladkém stole.
- Praktická taštička na přenášení.
- Mohl by být trošku širší = aktuální šířka je s chlupem, tak akorát.
S výrobkem jsem spokojen a v případě potřeby bych jej zakoupil znovu.
- velký a výkonný chladič pod notebook
- oceňuji možnost polohování počítače do různých výšek
- tichý větrák
- skvělá cena
- nic jsem nenašla
Kvalitní větrák pro běžné použití. Zabraňuje přehřátí počítače, je stabilní, větrák je tichý. Oceňuji možnost výškově si nastavit polohu počítače, hned se lépe pracuje.
nevšimla jsem si, že je plastový, chtěla jsem kovový, moje blbost
Byl to dárek a líbí se.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »