Nejnovější recenze ze sekce Podložky a stojany k notebookům
Trust Ziva Laptop Cooling Stand
Přidáno: 28. července 2023
(naposledy upraveno 28. července 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- Chladí
- nedostatečně
- Funguje skvěle
- Hezká barva
Parádni věc, ke každému tabletu nutnost
Zatím funguje jak má.
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Cooler Master CMC3 pro notebooky do 12-15", 20cm fan, černá R9-NBC-CMC3-GP
Přidáno: 26. července 2023
(naposledy upraveno 26. července 2023)
Zakoupeno v CZC by Allegro
- dostatečný výkon
- tichý
LIVARNO home Podložka pod notebook
Přidáno: 26. července 2023
(naposledy upraveno 26. července 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- robustná a velká
- dost prostoru pro myš i notebook 17''
- libí se mi podpora zápěstí na podložce, příjemně odlehčí rukou při delší práci na počítači
- Jsem ráda, ze jsem okamžitě nevrátila, protože když se oprostím od zpracovaní, tak podložka je super a zatím nejlepší, co jsem měla. prostorná, stabilní na kolenou, i když je těžká do ruky - ale díky pevným a měkkým polštářům není váha při používání vůbec poznat. Počítač na ni sedí jak přilepený a to mam už dávno odlepené všechny protiskluzové nožičky (na plastových podložkách proste lítal do stran a klouzal z podložky pryč).
- ubírám hvězdičku za nepečlivost u zpracování.
Po vybalení jsem v první moment myslela, že vrátím. Koženka ořezaná nepřesně (nekopíruje plastový rámeček), je špatně přilepená (odlepuje se na krajích a v rozích) a deska má v spodní hraně v 1/3 zářez .
- půl hvězdičky ubírám za to, že po půl dni používání jsem měla promáčknutou pěnu pod zapěstím (i tak ale podepírá ruku dostatečně, spíš mi to vadí, že je to nehezké - ale říkám tomu paměťová pěna na moji ruku :-D )
- mě podložka sice vyhovuje, ale mám malý ruce. Manžel má ruce veliké a s podložkou nedokáže pracovat --> vadí mu podložka pod zápěstí a přijde mu malý prostor na myš
- stojánek na tablet a mobil je špatně vyřešený. oboje je v tom nestabilní.
- až překvapivě kvalitní zpracování
- srozumitelný návod k montáži
- rychlé uchycení notebooku a uvolnění notebooku
- rozsah možných poloh - otáčení, naklápění, "natahování" ramena
Z ramena a police mám radost, možnost polohování je taková, jakou jsem si představoval. Uchycení notebooku je rychlé a přitom stabilní, z toho jsem měl největší obavy. Jen je třeba myslet na to, že rameno má určitou minimální výšku, ve které může police být, a níže už to nejde. Kloub může být nejníže odhadem tak 10-15 cm nad deskou stolu. Ale nevadí to, u notebooku to vyjde v pohodě tak, že horní hrana displeje je ve výšce očí.
- Malé rozměry
Dělá to co má
Funkční.
- Vše funguje, mechanická záležitost, neškodilo by to mít o několik cm větší na velké NTB, 17 cm už to na ní moc není
- Spolehlivost
- Splnuje to, co ma. Pouzivam ho jen jako stojanek pro zavreny notebook, aby se neprehrival.
- Funguje podle ocekavani, pusobi stabilnim a pevnym dojmem
- Polohovací
- Lehký
- Stabilní
- Poměr cena/výkon
- Chybí regulace otáček
Chybí regulace otáček ventilátorů. Jsou pouze zapnout a vypnout.
- Drží na opěrce pevně. Za jízdy se neklinká.
- Nepřekáží
V pohodě.
TOP produkt.
- 2 good fans
- Not suitable for slim laptop. Have 2 big stoppers exactly under our wrists
- The rubbers under to not work due to big fan case, so it slips
- Prizniva cena
- Jednoducha montaz
- univerzalnost v ramci rozmeru
Zatim splnuje ucel, pristroj (iphone) v nem drzi dostatecne, u tezsich pristroju se muze nastavena poloha samovolne menit (otresy v aute), kloub je trochu mekci. Uzivani detmi zatim prezil.
- Kvalitní provedení
- Drží notebook opravdu pevně
- Dostatečně nastavitelné výška
- Mřížka pod notebookem napomáha airflow větráčků
- Pod notebookem není moc prostoru
- Spíše pro menší notebooky do 15"
S produktem jsem velice spokojený. Nebojím se, že by mi pracovní notebook spadl a nebo že by svou hmotností tlačil postupně stojan směrem dolu.
Na stole vypadá velice kvalitně a moderně. Nicméně, 17" notebooky bych raději na stojanu nepoužíval. Nosností zvládne, ale podpírací plocha určitě nebude dostatečná tak, aby člověk plně věřil tomu, že se nemůže notebook převrátit do jedné či oné strany. Svým designem určitě spíše však míří na business notebooky.
Dále není pod notebookem moc prostoru, sice si tam můžete něco odložit, ale jelikož jsou podpírací nohy směrem dopředu, tak není celý prostor pod notebookem k dispozici. Alternativní stojany nabízejí více prostoru pod notebookem. Není to však deal breaker.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »